09 februari, woensdag
Door: Anke
Blijf op de hoogte en volg Anke en Harry
11 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
Gelukkig, daar is mijn Tijger al om ons te redden. Hij vindt voor ons het perfecte plekje, naast het bubbelbad, weg van de drukte en onder een pergola. Hier worden in de vroege ochtend en avond yoga lessen gegeven, dus dat zegt wel iets. Je hoeft hier eigenlijk alleen maar te zitten en de wilde natuur komt naar je toe in de vorm van hagedissen in allerlei vormen en kleuren: grasgroen maar ook blauw-met-spikkels. En geen kleintjes!
Nog meer wilde natuur zien we tijdens het snorkelen. Vlak bij het hotel is een rotspartij in zee waar ontzettend veel vissen zwemmen, net een aquarium! Na een halfuurtje kom ik weer aan land. Niet bepaald als een sexy meermin, dankzij de vele stenen en rotsen, maar meer als een gestrande walrus!
De namiddag brengen we door op ons eigen balkon. Met zeezicht. Dat wil zeggen, als je je over de reling werpt en je met drie tenen vastklemt en dan om een hoekje kijkt, dan kun je de zee zien……
11 Februari 2011 - 07:10
Hermien:
Hoi Anke en Harry, het ziet er fantastisch uit. Geniet maar lekker van het heerlijke weer. Groetjes uit een guur en miezerig NL. -
11 Februari 2011 - 18:19
Pa En Ma:
Hallo lieve vakantie gangers,
Van morgen om 8 uur zette ik mijn computer aan en er kwamen 4 berichten tegelijk binnen vandaar dat ik op de laatste reageer.Zoals ik heb gezien is het heel mooi daar en de temperatuur is ook heel aangenaam. Geniet met volle teugen en laat je goed verwennen.
Groetjes Pa en Ma.